Quantcast
Channel: 12 ani impreuna
Viewing all 1667 articles
Browse latest View live

Farmacie din Budesti angajeaza Farmacist si Asistenti de Farmacie

$
0
0

Farmacia Vio din loc. Budesti jud. Calarasi angajeaza Farmacist si Asistenti de Farmacie

Cerinte:

  • Excelenta comunicare cu pacientii
  • Corectitudine si atentie la detalii
  • Studii de specialitate finalizate
  • Experienta constituie un avantaj major
  • Disponibilitate de lucru duminica

Se ofera:

  • Pachet salarial in functie de performanta
  • Mediu de lucru antrenant

Persoanele care doresc sa aplice, sunt rugate sa trimita CV la adresa de email: rodica.radval@gmail.com

Detalii suplimentare la nr telefon: 0786 777 707 

anunt angajare

anunt angajare


Angajam Asistent Manager

$
0
0

Angajam Asistent Manager

Cerinte:

  • Cunostinte PC avansate
  • Studii superioare finalizate
  • Disponibilitatea de a fii in contact permanent cu firma si administratorul general
  • Experienta intr-un post similar constituie un avantaj major

Se ofera:

  • Pachet salarial atractiv

 

Persoanele care doresc sa aplice, sunt rugate sa trimita CV la adresa de email: rodica.radval@gmail.com

Detalii suplimentare la nr telefon: 0786 777 707 

anunt angajare

anunt angajare

Raluca Surdu îi da replica presedintelui Filipescu. Vezi declaratia deputatei

$
0
0

Deputata Colegiului 5, Raluca Surdu nu a rămas indiferentă vizavi de afirmaţia preşedintelui PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, potrivit căreia o femeie nu ar putea face faţă la conducerea organizaţiei de la Olteniţa. Reacţia parlamentarului a fost plină de argumente care să contrazică părerea şefului liberalilor călărăşeni.

“Recunosc, m-a surprins declarația domnului Filipescu, mai ales că ea vine din partea unui președinte de filială PNL. Eu credeam că noi, liberalii, prețuim la fel de mult femeile, cum prețuim și bărbații. Că avem la fel de multă încredere în femei, cum avem și în bărbați. Și că bucuria de a avea un copil este un dar de la Dumnezeu, nicideum o vină pentru care trebuie să răspundem în fața mai-marilor vremii.

 

 

Raluca Surdu, deputat

Raluca Surdu, deputat

 

Sunt sute și mii de femei în Oltenița care reușesc zi de zi să fie și soție pentru bărbații lor, și mamă pentru copii, și sprijin pentru colegii de muncă. Mă întreb oare ce mesaj are domnul Filipescu pentru ele. Sau ce le-ar spune Ramonei Mănescu, europarlamentar PNL și fost ministru, femeie și mamă a doi copii, Noricăi Nicolai, europarlamentar, femeie și mamă de fată, sau chiar Adinei Vălean, alături de care domnul Filipescu făcea campanie în Oltenița nu mai demult de acum o lună de zile și care este în același timp și europarlamentar și soție și mamă.

 

Domnul Filipescu are însă dreptate atunci când spune că oltenițenii sunt altfel. Oltenițenii sunt într-adevăr niște oameni deosebiți. Alături de ei am reușit să câștigăm atât de categoric alegerile din 2012. Poate că domnul Filipescu a uitat, dar eu îmi aduc aminte că în 2012 am câștigat toate alegerile în care am fost implicată alături de echipa noastră din Oltenița. Am obținut cele mai bune rezultate din județ. În colegiul 5, am câștigat 6 mandate de primar din 9, am obținut cei mai mulți consilieri locali și mandatul de deputat. Dar pentru că domnul Filipescu nu a avut încredere într-o femeie și a ținut morțiș să pună pe altcineva la conducerea filialei, la alegerile europene din acest an, PNL Oltenița a înregistrat unul dintre cele mai slabe rezultate din ultimii 8 ani, de doar 14%. Prin comparație, în celelalte localități din colegiu, PNL a obținut 56%. Ar fi foarte bine dacă domnul președinte Filipescu ar mai veni și prin aceste localități, să îi întrebe pe primari și președinții de filiale alături de cine au făcut campanie în luna mai.

 

Dar, din păcate, se pare că pentru domnul Filipescu drumul de la Călărași la Oltenița este mai lung decât drumul pe care îl fac eu săptămânal de la București la Oltenița. Chiar dacă sunt femeie, parlamentar și am acasă un copil de crescut.”

 

 

Raluca Surdu

 

 

Omul sfințește locul – invitație adresata de deputata Raluca Surdu antreprenorilor oltenițeni

$
0
0

Miercuri, 9 iulie 2014, de la orele 17:00, la Centrul de resurse pentru inițiativă și acțiune – Oltenița (CRIA) din Bulevardul Republicii nr.24, 10 antreprenori oltenițeni sunt invitați să participe la întâlnirea de lucru – Omul sfințește locul – dedidacă identificării nevoilor de pregătire ale angajaților.  Discuțiile vor fi moderate de Ionel Androne, coordonator al CRIA și facilitator al atelierelor de dezvoltare personală și profesională.

”Ne bucurăm de sprijinul Avalon Management – comunitate de afaceri și dezvoltare profesională, a cărei expertiză din zona consultanței de afaceri și a dezvoltării resursei umane cred că este binevenită și la Oltenița. Am început o serie de ateliere de lucru pe teme diverse în octombrie anul trecut, iar din toamnă le vom relua. Până atunci, o dată la două săptămâni, dorim să ne întâlnim cu antreprenori locali, la sediul Centrului, sau, dacă vom avea parte de deschidere, în vizite acolo unde aceștia își derulează afacerile. Ca în orice domeniu – politic, social, cultural – și în zona activă, cea economică, sau mai ales în aceasta, omul sfințește locul. Cred că oameni dedicați și co-interesați, oameni instruiți, oameni destupați, pot aduce o contribuție la bunul mers al afacerilor patronilor lor. Sper să fiu în asentimentul antreprenorilor oltenițeni când spun că oameni mai buni pot genera rezultate mai bune, care înseamnă afaceri mai solide și profituri mai mari și mai facile”, susține deputata colegiului 5, Raluca Surdu.

Raluca Surdu, deputat

Raluca Surdu, deputat

Organizatorii întâlnirii își propun să verifice în ce măsură cele 24 de teme de dezvoltare profesională au aplicatibilitate la Oltenița, care este specificul fiecărei afaceri care va fi adusă în discuție, precum și dacă este loc pentru demersuri de motivare și recompensare non-finaciare. Dată fiind natura aplicată a discuțiilor, locurile sunt limitate, iar participarea se face doar prin înscriere la numărul de telefon 0722352908, până miercuri ac., orele 12:00.

Cursuri de inot la strandul AQUA PARC pentru copiii peste 13 ani

$
0
0

In perioada 7 – 14 iunie, copiii care au implinit varsta de 13 ani si cei mai mari, se pot inscrie la cursurile de inot organizate la strandul Aqua Parc. De 3 ori pe saptamana, dupa ora 18:00, un profesor, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, te invata cum sa inoti ca un profesionist.

featcursutriionto

Esti novice ori apa “nu te tine la suprafata” ? Vino cu incredere la Orele de Inot. Un abonament pe 1 luna costa 80 lei ( 3 sedinte pe saptamana, 12 pe luna ). Pentru mai multe detalii si inscrieri, apelati numarul de telefon: 0729 083 442

Cinci elevi, din judetul Calarasi, au obtinut media 10 la bacalaureat. Vezi cati sunt din Oltenita

$
0
0

Cinci eleve  au promovat anul acesta examenul de bacalaureat cu media 10, fata de doi elevi, anul trecut. Si procentul de promovabilitate este mai mare decat cel inregistrat in urma cu un an.

foto: romaniatv

foto: romaniatv

Patru eleve sunt din municipiul Calarasi si una din localitatea Oltenita. Conform unui clasament, pe primul loc este Liceul „Stirbei Voda” din municipiul Calarasi cu trei elevi de nota 10. O eleva este de la Liceul „Mihai Eminescu” Calarasi si inca o eleva de la Liceul „Neagoe Basarab” din Oltenita, Maria Necula. De altfel, liceul “Sahia”, asa cum le e cunoscut oltenitenilor, se mandreste an de an cu rezultate exceptionale la examenul de bacalaureat.

Maria Necula, olteniteanca de 10

Maria Necula, olteniteanca de 10

Procentul de promovabilitate in 2014 pe judetul Calarasi este de 53,35% , fata de 48,89%, anul trecut. Procentele pot fi modificate dupa depunerea si solutionarea contestatiilor.

Sambata seara e PARTY in Aqua Summer Club Oltenita

$
0
0

Daca e weekend de vara, e party in AQUA SUMMER CLUB ! 

Sambata seara, dupa ora 22:00, se da frau liber distractiei in clubul de vara din incinta complexului AQUA PARC din Oltenita ! Vremea va tine cu noi, asa ca nu ne ramane decat sa profitam de vacanta ! Oferte la bar, muzica buna si muulta gheata ! Dj’ii rezidenti se intorc: O noapte cu Dj Criss si Dj Body la platane. Acces : 10 lei | Rezervari: 0766 595 487

Article 4

$
0
0

Te-ai saturat de toate problemele care vin la pachet cu butelia? Gazele naturale iti fac viata mai usoara!

WIROM, gaze pentru fiecare casa !

www.wirom.ro

www.wirom.ro


Interventie a pompierilor la Budesti: Un spatiu comercial a luat foc

$
0
0

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budești au intervenit pe raza orașului Budești, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu violenţă şi cu fum dens la nivelul unui spațiu comercial

foto arhiva: ziare.com

foto arhiva: ziare.com

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari, incendiul a izbucnit din cauza defectării unui aparat electrocasnic

În data de 13.07.2014, ora 11.54, pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budești au fost solicitaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza orașului Budești, comuna Jegălia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la nivelul unui spațiu comercial.
La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu mult fum, în interiorul spațiului comercial.
Echipajul specializat de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budești s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de 40 de minute.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, incendiul a izbucnit din cauza unui aparat frigorific, care s-a defectat în timpul funcționării.
În urma incendiului au ars produse alimentare, grinzi și pod din lemn și o fereastră.

Frumusani: Un barbat a fost accidentat grav de o caruta

$
0
0

Un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat să acţioneze pe raza comunei Frumușani, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, accidentat de o căruță

 

foto: servuspress.ro | arhiva

foto: servuspress.ro | arhiva

În data de 11.07.2014, ora 18.38, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budeștia fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Pițigaia, comuna Frumușani, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Mihai B., în vârstă de 35 ani, care fusese accidentat de o căruță.

La sosirea echipajului SMURD, victima prezenta multiple plăgi și hematoame la nivelul zonelor frontală și parietală și acuza dureri la torace și membre.

Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au efectuat hemostaza plăgilor și l-au transportat la spitalul Bagdasar Arsenie, București.

WWF: Sturionii de acvacultură ar putea salva sturionii sălbatici din Dunăre

$
0
0

Singurele populații viabile de sturioni sălbatici din Europa se află în sectorul de Dunăre împărțit de România și Bulgaria, dar aceste specii – un deliciu culinar – sunt la un pas de dispariție. Cei care vor totuși să se bucure de produse din carne de sturion sau caviar au o alternativă: produsele de acvacultură.

 morun

Dacă funcționează în conformitate cu principiile de conservare a naturii, fermele de sturioni, un sector de acvacultură în continuă dezvoltare în România şi Bulgaria, pot avea un efect pozitiv asupra evoluției stocurilor de sturioni sălbatici din Dunăre, dar și asupra economiei locale.

Conform cercetărilor WWF de la începutul proiectului Life+ „Protejaţi sturionii, cel mai valoros dar al Dunării”, situația actuală a sturionilor din Dunăre nu este însă pe deplin înțeleasă de către publicul larg. Astfel, din studiul Ipsos realizat în 2013 pe un eşantion de 500 de persoane din România, situația sturionilor din Dunăre este considerată de români destul de importantă (72%), iar 57% dintre respondenți ar consuma carne de sturion dacă ar avea ocazia.

Se observă o distanță mare între atitudinile și comportamentul consumatorilor de carne de sturion sau caviar. 8% declară că sunt consumatori de carne de sturion, dar nu își doresc neapărat să consume astfel de produse, doar 19% fiind consumatori mulțumiți. Apoi, produsele de carne de sturion sunt considerate de lux de 38% dintre respondenți care declară că nu consumă carne de sturion, dar le-ar plăcea să încerce, în timp ce un procent similar (35%) nu consumă și nici nu sunt tentați să facă asta în viitor.

Dintre respondenții care știu despre sturioni, 73% declară că nu au consumat niciodată carne de sturion, 9% o singură dată, 17% de câteva ori și doar 2% consumă carne de sturion frecvent. Nu-i de mirare atunci că 24% dintre cei care au consumat carne de sturion au făcut asta ultima dată acum mai bine de 10 ani, deci înainte de prohibiție, 48% în ultimii 10 ani și doar 28% în ultimul an.

Mai avem sturioni sălbatici în Dunăre și mai putem salva aceste specii, există soluții cum ar fi acvacultura. Dar toate eforturile trebuie suținute de către consumatori care trebuie să se informeze. Altfel, deși faptul că sturionul e <<proaspăt pescuit din Dunăre>> sună bine, ei riscă să devină complici la o ilegalitate și să contribuie, fără voia lor, la dispariția unei specii cu care ne mândrim. Iar când vine vorba de caviar, dacă eticheta CITES lipsește, riscă să cumpere cu bani mulți un produs fals, a declarat Cristina Munteanu, coordonatorul proiectului Life+ „Protejaţi sturionii, cel mai valoros dar al Dunării” în România.

 

Conform studiului menționat anterior, 23% dintre respondenți declarând că deși consumă caviar, nu sunt interesați să facă acest lucru. Pe de altă parte, 66% dintre respondenții care cunosc sturionii, nu știu că peștii sunt omorâţi pentru a se obţine caviarul, iar majoritatea (87%)

nu pot sau nu ştiu să facă diferenţa între caviarul legal şi cel ilegal.

 

Din 1998, toate speciile de sturioni sunt protejate în conformitate cu Convenția privind comerțul internațional cu specii ale faunei și florei sălbatice (CITES). În plus, conform legislației din România și Bulgaria în vigoare până pe 31 decembrie 2015, pescuitul sturionilor sălbatici este interzis, cât și comerțul cu produse provenite de la aceste specii, cum ar fi carnea sau caviarul.

 

Pentru a contribui la conservarea sturionilor din Dunăre,  WWF- România a demarat proiectul de informare Life+ „Protejaţi sturionii, cel mai valoros dar al Dunării!” prin care să contribuie la supravieţuirea, pe termen lung, a acestor specii cu valoare naturală şi economică ridicată. Proiectul reprezintă o contribuţie majoră la protejarea biodiversităţii europene. Mai multe informaţii sunt disponibile pe: sturioni.wwf.ro.

 

Pentru mai multe informații sau declarații ale experților WWF, vă rugăm contactați:

Cristina Munteanu, Coordonatorul proiectului în România, cmunteanu@wwfdcp.ro, t: 0730 098 710

Adriana Trocea, Specialist Comunicare WWF-Românina, atrocea@wwfdcp.ro, t: 0728 27 87 37

 

Despre WWF (World Wide Fund for Nature):

Înfiinţată în anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: www.wwf.ro.

Abandonata de CFR, linia feroviara Oltenita – Bucuresti inseamna profit pentru trenurile private

$
0
0

Pierderile de la stat pot însemna profit la privat. Pe liniile de pe care Căile Ferate Române au retras trenurile pentru că erau neprofitabile circulă acum operatori privaţi, care scot bani buni. Între Bucureşti şi Olteniţa, de exemplu, o companie particulară are de şase ori mai mulţi pasageri decât CFR. Dovadă că statul are probleme mari, privaţii reuşesc să facă profit şi pe rutele pe care le împart cu Căile Ferate Române.

Ruta Bucureşti-Olteniţa a fost lăsată liberă de CFR Călători, care a retras toate trenurile din cauza furturilor de fier şi a blatiştilor. Un operator privat a închiriat linia pentru 60.000 de euro pe an şi are succes, scrie Digi24.ro.

„E mai avantajos, mai sigur. Nu se mai merge cu naşul. Nu mai e ca cel dinainte. Înainte mergeau cu un leu şi îl luai şi pe naş la bătaie dacă era nevoie să-ţi dea o cafea”, spune un călător.

Ca să poată concura cu microbuzele şi să atragă navetiştii, compania particulară a investit aproape 150.000 de euro în repararea liniei.

„Viteza maximă de circulaţie era undeva la 30 de km la oră, la ora actuală viteză de circulaţie este de 50 de km la oră”, spune Constantin Oprea, director general al unei companii private.

Călătoria de două ore şi jumătate s-a scurtat acum cu o oră. Şi nu este singurul avantaj oferit călătorilor la acelaşi preţ cu cel pe care îl cerea CFR.

S-au făcut investiţii şi pe partea de securitate. Au fost instalate camere de supraveghere şi a fost angajat personal de pază. Acum pe această linie circulă în fiecare zi aproape 3.500 de călători.

Sunt condiţiile mai bune și nu mai sunt întârzieri.

Cruce de trenuri Regio (15286 și 15285) în stația Budești | foto: train-sim.ro

Cruce de trenuri Regio (15286 și 15285) în stația Budești | foto: train-sim.ro

Citeste mai mult AICI 

Oferte de munca la Romtelecom in Oltenita. Te poti angaja daca ai cel putin studii medii

$
0
0

Oferta de muncă la Romtelecom cuprinde locuri de muncă la Bucureşti, Sibiu, Covasna, Olteniţa, Câmpulung Muscel, Arad, Oradea, Ploieşti, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

Romtelecom angajează repezentanţi de magazin la Sibiu, Covasna, Olteniţa, Câmpulung Muscel.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ai cunoştinţe de operare PC şi cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă într-un post similar, are iniţiativă, spirit de echipă şi este orientat către rezolvarea problemelor. Detalii AICI

magazin_romtelecom_70234400

 

Trei ani a stat cu lacatul pe usa. Se redeschide spitalul din Budesti

$
0
0

Spitalul Orăşenesc Budeşti are toate şansele să fie redeschis, după ce mai bine de trei ani a stat cu lacătul pe uşă. Unitatea medicală ce trata 36.000 de pacienţi anual ar putea deveni operaţională din nou, însă cu internări doar pe timp de zi.

“Ministerul Sănătăţii a decis redeschiderea spitalului de la Budeşti ca Centru de Diagnostic cu Internare pe timp de zi-Ambulatoriu cu 20 de paturi. În cel mai scurt timp acest Centru va fi la dispoziţia locuitorilor din Budeşti şi nu numai”, spun autorităţile locale.

foto: adevarul.ro

foto: adevarul.ro

 

Închis în 2011

Prin ordinul Ministerului Sănătăţii, spitalul din Budeşti a funcţionat până la 30 martie 2011. În urmă cu trei ani, primarul oraşului, Lucia Lefter, dar şi localnicii au ieşit în stradă şi au protestat împotriva deciziei de la Bucureşti. Autorităţile au luat această decizie pentru că doreau transformarea spitalului în azil de bătrâni. La spitalul Budeşti se tratau în fiecare an 36.000 de oameni. Pe lângă aceştia, mai beneficiau de serviciile spitalului şi locuitorii din comunele apropiate: Vasilaţi, Şoldanu, Fundeni şi Sohatu. „E îngrozitor ce se întâmplă, ce vor face oamenii care nu au ce să se deplaseze până la Olteniţa? Sunt persoane cu probleme sociale şi nu au ce să ajungă“, se lamenta primarul. „Spitalul nu are nicio datorie şi am investit bani în el ca să corespundă cerinţelor, dar nimeni nu ţine cont de aceste lucruri. Când ceva merge bine, trebuie să dărâmăm!“,  mai spunea Lefter. Spitalul a fost pus în funcţiune în anul 1980 , funcţionând neîntrerupt până în 2011 Unitatea avea 70 de angajaţi şi o capacitate de 89 de paturi.
Citeste mai mult: adev.ro/n86dxi

Iahtul lui Ceausescu, modernizat in 2004 la Oltenita, scos la vanzare pe internet. Vezi cat costa

$
0
0

Fostul iaht de protocol folosit de Nicolae Ceausescu pe lacul Snagov a fost scos la vanzare pentru o jumatate de milion de euro.

foto: stirileprotv.ro

foto: stirileprotv.ro

In prezent, se afla in proprietatea unui om de afaceri, iar in ultimii ani la bord s-au organizat inclusiv nunti.

Site-urile de anunturi sunt, insa, pline de obiecte care au legatura cu “Epoca de aur”, iar preturile cerute de proprietari nu sunt deloc simbolice.

Dupa 15 minute de vaslit pe lacul Snagov, gasim intr-un golf, pitit parca de ochii lumii, un iaht care se numea Snagov 1. Acum se cheama Leader. A fost iahtul personal al cuplului prezidential Nicolae si Elena Ceausescu. A fost vandut de catre stat in anul 2000 si cumparat de catre un proprietar care il scoate acum la vanzare, pentru un pret de 500.000 de euro.

Nicolae Ceausescu a avut o colectie impresionanta de ambarcatiuni. Construit la Santierele din Orsova, iahtul Snagov 1 a fost un cadou pe care dictatorul si l-a facut atunci cand a implinit 60 de ani.

Cele doua motoare de 255 de cai putere sunt si acum foarte apreciate printre specialisti. De cand a fost cumparat de la RAAPPS de un om de afaceri, iahtul a fost folosit si ca local pentru nunti exclusiviste.

Insa forma de acum o are din 2004, cand a fost modernizat pe banii proprietarului la Santierul Naval Oltenita. Cat despre pret, o jumatate de milion de euro costa un iaht de 12 metri, la mana a doua, cu o capacitate de 4 persoane. Vasul Snagov 1 are 23 de metri lungime si poate sa ia aproape 100 de oameni la bord.

Citeste mai mult AICI

 


Initiere/Cursuri de tenis pentru copii pe terenul sintetic Aqua Parc din Oltenita. Vezi cat costa abonamentul lunar

$
0
0

Fenomenul Simona Halep a inspirat sute de copii sa mearga la tenis si sa-si doreasca  sa faca performanta.

Simona Halep

Simona Halep

Dupa finala de la Roland Garos pe care Simona a fost aproape sa o castige, telefoanele suna incontinuu la scolile de tenis. Managerii spun ca parintii cer detalii despre inscrieri si cursuri, pentru ca multi juniori vor sa fie campioni, asa cum este Simona pentru ei. Dar daca drumul  si bugetul reprezinta o problema pentru familiile din Oltenita, Aqua Parc vine cu o solutie optima si care se pliaza perfect la venitul oltenitenilor.

Inscrie-ti si tu copilul !

Inscrie-ti si tu copilul !

Incepand cu aceasta luna, pe terenul sintetic de la Aqua Parc se desfasoara sedinte/cursuri de initiere in tenis pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 13 ani! Pentru 14 sedinte pe luna, 3 pe saptamana, costul unui abonament este de 140 lei, iar de perfectionarea pustilor se va ocupa un profesor/instructor de tenis, absolvent al U.N.E.F.S. Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, apelati 0721 914 271 

 

Frumusani: Un barbat a fost accidentat grav de o caruta

$
0
0

Un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budești a fost solicitat să acţioneze pe raza comunei Frumușani, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat, accidentat de o căruță

 

foto: servuspress.ro | arhiva

foto: servuspress.ro | arhiva

În data de 11.07.2014, ora 18.38, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Budeștia fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Pițigaia, comuna Frumușani, pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin, Mihai B., în vârstă de 35 ani, care fusese accidentat de o căruță.

La sosirea echipajului SMURD, victima prezenta multiple plăgi și hematoame la nivelul zonelor frontală și parietală și acuza dureri la torace și membre.

Paramedicii SMURD i-au aplicat guler cervical, i-au efectuat hemostaza plăgilor și l-au transportat la spitalul Bagdasar Arsenie, București.

Sambata seara, fetele au intrare LIBERA in Aqua Summer Club. Va asteptam la PARTY!

$
0
0

Fix in mijlocul verii, ne racorim si sarbatorim in aer liber! Sambata, 19 iulie, fii unul dintre cei care iau parte la cea mai tare petrecere a saptamanii!

feataquafete

In Aqua Summer Club se anunta o sumedenie de surprize, muzica buna de la cei mai buni dj’i din zona, jocuri de lumini, shoturi si cocktail-uri diversificate! In plus, FETELE au acces LIBER! Nu rata cel mai “refreshment” party al verii, in AQUA SUMMER CLUB Oltenita !

Rezervari: 0766 595 487

Article 1

$
0
0

You and Me inseamna calitate, gust si sanatate, pentru ca asta servim clientilor in fiecare zi. You and Me, tu si eu, familia, prietenii, cu totii putem alege dintr-o variata gama de preparate culinare realizate in fiecare zi din ingrediente proaspete.

Preparatele noastre savuroase pot fi livrate si la domiciliul clientului. Comanda minima, 15 lei. In perioada pranzului, pentru a onora comenzile in timp ultil, clientul este rugat sa comande cu 60 minute inainte.

NOU! Acum poti servi micul dejun, pranzul sau cina pe terasa din incinta You and Me, str Portului 8A, vis-a-vis de Pompieri.

WI-FI gratuit !

Nehotarat? Poti alege unul din cele 14 meniuri la un super pret, ori poti combina preparatele din meniuri intre ele, astfel incat poti servi un meniu dupa preferinte. La orice meniu comandat, primesti o cafea si o clatita GRATIS.

meniumeniuriyoume

meniuciorbe1

meniupreparate2

meniupizzayoume

meniuprogram

Descarca MENIU COMPLET => CLICK AICI

GUSTOS SI SANATOS! Fotografiile afisate reprezinta intocmai ceea ce vei servi, imaginiile fiind realizate preparatelor abia scoase din bucataria noastra.

PIZZA cu cel mai mic pret din oras. La noi, orice sortiment de pizza costa 15 lei, pret unic.

Mentionam ca sandwichurile noastre sunt cele mai apreciate, clientii care ne calca pragul pot confirma.

Va asteptam !

Despre resurse și exploatarea acestora – o viziune liberală sădită la Oltenița

$
0
0

De câte ori nu am auzit în jurul nostru sau nu ne-am surprins pe noi înșine spunând: ”dacă aș avea…, atunci aș face…”? De câte ori nu descoperim situații care ne inspiră, în care aflăm despre realizări excepționale ale unor oameni cărora toate lucrurile li se arătau potrivnice? Și nu, nu suntem într-un film american, ci în viața reală. Acolo unde într-adevăr îndeplinirea oricărei dorințe depinde de noi, acolo unde suntem responsabili de ceea ce facem ca să ni se întâmple. Ce-i diferențiază pe cei aflați în cele două situații punctate mai sus? Da, ați intuit bine: resursele. Ce-i aseamănă pe aceștia? Da, din nou ați intuit bine: resursele. Este vorba despre resursele interne, latent existente în fiecare, însă nu la fel accesate. Acestea sunt cele mai importante, cele mai valoroase și cele mai eficiente în stabilirea și urmărirea oricărui obiectiv. Legea care guvernează aceste resurse este simplă și complicată în același timp: avem controlul asupra a ceea ce deținem, avem controlul asupra potențialului nostru intrinsec. Resursele externe au și ele importanța lor, dar vin cu un anumit cost reflectat de așteptările celor care le pun la dispoziție, interesele de maximizare a beneficiilor lor, condițiile de lucru dorite într-un anumit fel, transferul riscurilor și al cheltuielilor și așa mai departe. Această discuție este valabilă pentru potențialul unei persoane și are relevanță și pentru o comunitate care, la rândul ei, este formată din persoane și potențată de potențialul transpus în acțiuni al acestora. De la aceste idei a fost generat Centrul de resurse pentru inițiaitvă și acțiune – Oltenița, un proiect încurajat prin sprijinul primit din partea doamnei deputat Raluca Surdu.

Centrul de resurse pentru inițiativă și acțiune – Oltenița

Centrul de resurse pentru inițiativă și acțiune – Oltenița | foto arhiva

”Suntem în plin proces de schimbare a unei abordări, a unor așteptări, a unor atitudini. Lucrăm cu oameni și cu mentalități. Mulți sunt sceptici față de ce ne-am propus să facem și judecă faptul că mai degrabă astfel de abordări sunt potrivite pentru București, pentru Călărași… Dar oare așa o fi? Oltenița și oltenițenii nu merită să-și dedice timp dezvoltării lor? Cei care se raportează la exterior, decât să-și consume energia pe atragerea de resurse externe – investitori, bani de la stat, fonduri europene, pomul lăudat, bagheta magică a zânului, oaia cu lână de aur, peștișorul de aur, gâsca cu ouă de aur – au o alternativă, poate mai valoroasă: orientarea către sine, explorare și exploatarea energiilor pe care le pot genera. Ce pot face eu cu ceea ce am și dacă nu cumva mai am ceva de care nu am știut până acum? Ce avantaje specifice dețin? Fiecare, individ sau comunitate, este deținătorul unei pepite sau chiar al unui întreg filon de aur. Să fim sinceri cu noi înșine. Este ceea ce avem cu adevărat nevoie. O investiție de încredere în noi înșine. Investitorii aceia externi mult așteptați, char dacă ar veni – și orice este mai bun decât nimic -, ar face-o pentru mâna de lucru ieftină, iar acest lucru ne ține într-o zonă slab calificată. Eu îmi doresc să răzbim prin educație, printr-o atitudine constructivă, prin inițiative individuale, prin solidaritate, prin puterea exemplului și a bunelor practici preluate și aplicate, prin rafinarea, prin efortul susținut de a ne depăși condiția, de a fi azi mai buni ca ieri și de a privi cu încredere la ziua de mâine, când, tot noi și tot datorită nouă vom mai face un pas înainte. Acestea sunt credințele, speranțele, energia pe care le-am pus în Centrul de resurse pentru inițiativă și acțiune – Oltenița. Vizăm antreprenorii în sens larg, adică pe toți aceia care sunt activi și se exprimă prin acțiune.”

Material realizat de https://www.facebook.com/CentrulDeResursePentruInitiativaSiActiuneOltenita

Viewing all 1667 articles
Browse latest View live